Politsei arreteeris kaks CNNi ajakirjanikku, kes läksid uudistama uut Maailma Kaubanduskeskust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yon Pomrenze ja Connor Fieldman politseifotol
Yon Pomrenze ja Connor Fieldman politseifotol Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis arreteeris politsei kaks uudistekanali CNN ajakirjanikku, kes pääsesid uudistama uut ehitatavat Maailma Kaubanduskeskust.

Tegemist oli 26-aastase Connor Fieldman Boalsi ja 35-aastase Yon Pomrenze`iga, kirjutab Yahoo News.

Mehed pääsesid turvateenistuse nägemata ehitusalale, kuid nad tabati üsna kiiresti.

Kohale kutsutud politsei arreteeris nad ning neile esitati süüdistus loata tungimises ehitusalale, avaliku korra rikkumises ning riiklike keeldude eiramises.

CNNi pressiesindaja sõnas väljaandele New York Post, et produtsentidest ajakirjanikud ei olnud seal tööülesandeid täitmas.

Politsei võttis kaks meest vahi alla eile kella 14. 00 paiku kohaliku aja järgi. Neist tehtud politseifotod avalikustati.

Politsei sõnul on viimastel kuudel huvi Maailma Kaubanduskeskuse uute ehitiste vastu kasvanud ning ka varem on püütud tungida ehituspiirkonda.

Möödunud nädalal levis meedias uudis, et ühel 16-aastasel noormehel õnnetus turvatöötajatest mööda hiilida ning ta jõudis uue keskuse tippu.

Maailma Kaubanduskeskuse kaksiktornid hävisid 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakutes kui kaks lennukit tornidesse lendasid. Hukkus ligi 3000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles