Kairit Tuhkanen andis välja esimese omanimelise albumi «Kapriis»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Kairit Tuhkanen ehk Niki ja Henrik Normann
Heili Klandorf, Kairit Tuhkanen ehk Niki ja Henrik Normann Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Kairiti jaoks tähendab «Kapriis» kindlat märki edasiminekust. Tegemist on esimene omanimelise albumiga, mille sisu peaks fännidele vaid naeratuse huulile tooma.

«Kapriisi» valmimisel on kasutatud Kairiti klassikalist retsepti: suurtes kogustes tantsitavat muusikat, parajal määral emotsionaalset vokaali, peotäis kahemõttelisi laulusõnu ja kaunistuseks kõikidest lugudest hõnguvat positiivsust.

Eraldi võiks välja tuua kaks eestimaise taustaga lugu. «12 kuud», mille originaallaulu autoriks on Pärnu läbi aegade legendaarseim punkar Belka, keda seob Kairitiga juba aastatepikkune sõprus ja seega on see lugu Kairiti jaoks väga erilise tähendusega.

Teine lugu on «Dam-di-dam», mille laulis 90´ndatel kuulsaks Stellah. Selle loo autor Markku Tiidumaa, kelle soovitusel see lugu taas tolmust puhtaks pühiti, on Kairiti muusikaga seotud juba mitmeid aastaid.

Loomulikult on kuulamist väärivad ka teised lood, nii et... Kairiti Myspace kodulehel on ka palju muud huvitavat lugemist ja vaatamist...


Mine ja kuula Kairiti uut singlit «Vaid raha eest», mille leiab samuti uuelt albumilt «Kapriis».

Albumil on kokku 15 lugu
Näiteks : «Selle suve laul», «Arno poeg», «Dam-di-dam», «Sind saatma jään», «12 kuud», «Sõbraks jäime».

Lisaks on boonusena  kolm  Mad-Masterzi klubi-mix'i.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles