Pildid: Mick Jaggeri kallim L´Wren Scott maeti Los Angelese surnuaiale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti ansambli Rolling Stones juhi Mick Jaggeri kallim, moelooja L´Wren Scott maeti eile Los Angelese Hollywood Forever surnuaiale kohaliku aja järgi keskpäeva paiku. 

Lisaks Jaggerile olid matustel kohal mitmed kuulsused ja tema loomingu asutajad, edastab Daily Mail.

Jagger ja Scott olid koos 12 aastat. Nad kohtusid 2001. aastal Los Angeleses moefotosessioonil.

Scottiga olid hüvasti jätmas 70 inimeste, nende seas ka Hollywoodi staar Nicole Kidman ja ta abikaasa, muusik Keith Urban, rokkar Bryan Adams ning veel paljud teised tuntud isikud.

Scotti matuste ajaks oli surnuaed teistele külastajatele suletud ning väravate ees valvasid turvamehed.

L´Wren Scott leiti 17. märtsil surnuna oma New Yorgi Manhattani korterist. Politsei kinnitusel oli tegemist enesetapuga.

Jagger oli sel ajal koos ansambliga Austraalias kontsertturneel. Ta lendas kohe naise surmast teada saades USAsse ning Rolling Stones jättis Austraalia kontserdid ära.

Scotti matused korraldas ta vend Randy Bambrough, kaasa arvatud selle, et lasi õe surnukeha transportida New Yorgist Los Angelesse.

Scotti matustel võtsid lisaks Mick Jaggerile sõna ka Jaggeri tütar Karis ning näitlejanna Ellen Barkin.

Jaggeri tütar Jade ning tema kaks last, Mazie ja Zak lugesid psalme. Bambrough tütar Hannah aga kandis ette Inglise näitekirjaniku William Shakespeare`i soneti.

Kinnitamata andmetel võis L´Wren Scott endalt elu võtta suurte rahaliste raskuste tõttu.

Meediast käis ka läbi jutt, et Scott ja Jagger läksid lahku, kuid jagger lükkas selle ruttu ümber.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles