Alari Kivisaar Märksi hommikusaatest lahkumisest: mul on ükskõik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sky Plusi eetrihääled Alari Kivisaar (vasakul) ja Rain Kelk on teleajakirja Nädal lugejate hinnangul igal aastal ka Eesti ühed populaarsemad raadiomehed.
Sky Plusi eetrihääled Alari Kivisaar (vasakul) ja Rain Kelk on teleajakirja Nädal lugejate hinnangul igal aastal ka Eesti ühed populaarsemad raadiomehed. Foto: Sky Media

Eile teatas Sky Plusi hommikusaate üks juhtidest Rauno Märks, et lõpetab varsti saate tegemise ning 4. aprillil on tal viimane tööpäev.

Kaassaatejuht aga kolleegi kaitseks välja ei astunud: «Ta ütles, et juhtkond küsis, mida ta sellest otsusest arvab, aga ta ütles, et tal on ükskõik ja tema juhtkonna otsuste vahele ei tule,» kommenteerib Märks Õhtulehele.

Alari Kivisaar rääkis, et puht inimlikult on temast muidugi kahju, aga raadio seisukohast mõistab juhtkonna otsust. «Parem on lõpetada enne, kui asi hapuks läheb,» lisas kaassaatejuht.

Kivisaare sõnul ei ole mitte miski siin maailmas kindel ja pole välistatud, et ühel hetkel peab raadiost lahkuma ka ta ise: «Meist keegi pole kivisse raiutud ja ma ei tea, millal pean ma ise minema programmidirektoriga n-ö kohvi jooma.»

Viimast korda Märksi Sky Plus'i eetris 4. aprillil, sealt edasi jätkab koos Alari Kivisaare ja Maris Järvaga rahva äratamist Kristjan Hirmo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles