MOOD/ kingagurmaanide rõõmu-uudis! Viru Keskus saab uue megasuure jalatsiala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOOD/ Viru Keskuse saab uue megasuure jalatsiala
MOOD/ Viru Keskuse saab uue megasuure jalatsiala Foto: promo

Viru Keskuse uuendused on jõudnud esimese olulise versta­postini. Käesoleval nädalal avavad keskuse teise korruse jalatsipiirkonnas esimesed poed ABC King, Salamander ning lähiriikide esimene ja ainus Dune London.

Ühendkuningriigi juhtiv moejalatsite bränd Dune London pakub trendikat valikut naiste šikkidest balleriinadest ja trendikatest sandaalidest peente kontsakingadeni, meeste klassikalistest kingadest mokassiinide ja moekate vabaaja jalatsiteni.

1992. aastal Londonis asutatud Dune London on nüüdseks kasvanud enam kui 300 kaupluse ja edasimüüjaga ülemaailmseks kontserniks. Dune London avab Viru Keskuses oma esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades.

Uuenenud ABC Kinga kauplusest saab ABC Kinga flagship store, kuhu tuleb müügile mitmeid uusi ja eksklusiivseid brände. Kaupluse müügisaalis avaneb eriilmeline Kingakohvik, kus saab nautida privaatsemat poodlemist ja soetada endale näiteks Joop!’i, Kenzo, United Nude’i, Ralph Laureni ja Ted Bakeri jalavarje.

Salamander avab Viru Keskuses oma Baltimaade suurima kaupluse, kus ootavad külastajaid sellised tuntud kaubamärgid nagu Lloyd, Clarks, Tommy Hilfiger, Lacoste ja loomulikult Salamander ise.

Lisaks jalanõudele leiab poest laia valiku aksessuaare kaubamärkidelt Tosca Blu, Picard, L.Credi ja Gabor  ning esmakordselt ka kvaliteetse Saksa kaubamärgi Falke suka- ja sokitooteid nii naistele kui meestele.

Kolm uut kauplust avavad uksed sel neljapäeval, 27. märtsil kell 12.00 Viru Keskuse teisel korrusel.

Suve alguses lisanduvad jalatsiala uute tulijate hulka ALDO, Ecco ja Högl kauplused.

Käesoleval aastal läbib Viru Keskus renoveerimiskuuri, uuendusi viiakse sisse nii sise – kui ka välisilmes. Avatakse mitmeid uusi kauplusi, mille hulgast leiab näiteks Eesti ainsa Massimo Dutti, Põhjamaade ainsa River Islandi ning Brooks Brothersi kauplused.

Head poodlemist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles