Galerii: Soome tšello-rokk bänd APOCALYPTICA esines Tallinnas!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel väisas Eestit maailmas ülituntud Soome bänd APOCALYPTICA. Tallinnasse tuldi  esinema koos Soome kammerorkestriga AVANTI!

15 esinemisaasta jooksul on APOCALYPTICA saavutanud maailmatuntuse, kriitikute tunnustuse ning terve armee austajaid, kuid ka ühe vaatemängulisema bändi kuulsuse.

Iga APOCALYPTICA esinemisega kaasneb esmaklassilise heliaparatuuri ja valgustehnika kasutamine ning keerukate rekvisiidid ja lavakujundus.

APOCALYPTICA kerkib esile huvitava dramaturgia, võimsa draivi, aga ka unikaalse heliatmosfääri poolest.

APOCALYPTICA on esinenud laval koos gruppidega Rammstein, Slipknot, HIM, Guano Apes, Rammstein, Bullet For My Valentine, Three Days Grace, Shinedown, Gojira, Oomph.

Alates debüütalbumi «Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos» ilmumisest, on APOCALYPTICA andnud enam kui 600 kontserti 60 riigis.

APOCALYPTICA albumite tiraaž on üle kolme miljoni. Hetkel on APOCALYPTICA üheks edukaimaks Euroopa mittetraditsioonilistest kollektiividest.  

APOCALYPTICA viisiitkaardiks on kaasaegsete metallica kompositsioonide esitamine tšellodel, mida seni on peetud klassikalistest pillidest igavaimateks mänguriistadeks.

Muusikaline meisterlikkus võimaldab esitajatel liita peent nüansirikast akadeemilist muusikat uskumatult brutaalse metallicaga.

APOCALYPTICA on niivõrd omapärane, et kriitikud on bändi muusika kirjeldamiseks võtnud tarvitusele termini tšello-rokk.

Vaata pilte Saku Suurhallis toimunud kontserdist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles