Vestlussarja «TMW jutud» programm on tänavu veelgi mahukam, käivitub sämplisprint

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pärnoja, Karl Sirelpuu (Ewert and The Two Dragons), Marko Atso (Metsatöll) ja Magnus Andre (Talbot) vestlemas tuuritamise teemade üle
Erki Pärnoja, Karl Sirelpuu (Ewert and The Two Dragons), Marko Atso (Metsatöll) ja Magnus Andre (Talbot) vestlemas tuuritamise teemade üle Foto: Maili Rooden

Muusikateemaliste  intervjuude, eksperimentide ja vestlusringide sari «TMW jutud» jätkab eelmisel aastal alustatud traditsiooni.

Vabas ja vahetus vormis leiavad käsitlemist erinevad muusikaga seotud teemad alates suvetuuridest kuni põrandaaluste pidudeni ning popiajaloost ennenägematu muusikamasina esitluseni. Kaheksast osast koosnev tasuta sari leiab aset kolmel õhtul, 26., 27. ja 28. märtsil

«TMW jutud» avaüritus toimub kolmapäeval, 26. märtsil kell 18.00 TMW pop-up restoranis Disaini- ja arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt 6, Laste Maailma kõrval), teemaks 90ndate aastate värvikad suvetuurid.

Kell 19.00 jätkatakse meenutustega Eesti esimestest põrandaalustest muusikaüritustest ja õhtu lõpetab kell 20.00 intervjuu raamatu «Yeah Yeah Yeah: The Story of Modern Pop» autori, briti indiepopi bändi Saint Etienne liikme  Bob Stanleyga.  Stanleyt intervjueerib Ingrid Kohtla.

«TMW jutud» jätkuvad neljapäeval, 27. märtsil klubis-restoranis HETK. 

Kell 18.00 on luubi all kvaliteetse heli saavutamise võimalused stuudios, kontserdil ja kodus. Õhtu jätkub hea muusikapala loomist demonstreeriva etteastega, mille raames tutvustab oma töövõtteid produtsent Paul Oja.

Kell 20.00 tutvustatakse uut spordiala – käivitub nn sämplisprint, mille raames kolm produtsenti meisterdavad etteantud helidest 20 minuti jooksul valmis loo. Kogu protsessi on võimalik jälgida nii pildis kui helis.

Reedel, 28. märtsil kell 18.00 tutvustatakse HETKes uut muusikaloomismasinat Mash Machine ning huvilised saavad ennenägematut instrumenti ka oma käega proovida.

«TMW jutud» finalis reedel kell 19.00 vaetakse plaadifirmade käekäiku – uuritakse, miks on üldse vaja plaadileiblit vedada ja kas ning kui rikkaks on selle ettevõtmisega võimalik saada.

Tutvu kõigii «TMW jutud» sarja üritustega siin. Üritused on tasuta ning kõik huvilised, sõltumata vanusest ning muusikalisest maitsest, on väga oodatud. Kes jõuab enne, mahub istuma.

Festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele maksavad festivalinädalal 55 €. Festivalipass tuleb vahetada käepaela vastu TMW infopunktis Viru Keskuses 24. - 29.märtsini. Soovitame muretseda pilet või pass eelmüügist, et vältida järjekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles