Anu Saagimit võrreldi «grillimissaates» Ferrariga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Eesti staar ja meelelahutusportaali Elu24 peatoimetaja Anu Saagim oli möödunud nädalalõpul Soome «grillimissaates» Roast, kus teda võrreldi küll kiire sportauto Ferrari, Lada kui ka Rolls Royce`iga.

Helsingi stand up-komöödiateatris Apollo toimunud «grillimisest» tehti video, mis on alla 18-aastastele keelatud, edastab iltasanomat.fi.

Anu Saagimit «grillisid» Soome tuntud meelelahutus- ja meediategelased Lasse Norres, Iida Ketola, Jethro Rostedt, Santeri Ahlgren, J.P. Kangas, Miika Pettersson ja saatejuht Antto Terras.

Soome disaineri Ristomatti Ratia abikaasana tuntud Saagim sai kuulda üsna palju kriitikat oma abielu, kui ka oma Eesti päritolu aadressil.

Samuti ei jäänud puudutamata ka Saagimi edukas karjäär. Arvustati nii tema ajakirjanikutööd kui ka varasemat modelliametit, poolpaljaid poseerimisi nii seltskonna-, kui ka Playboy veergudel.

«Sind on võrreldud ka autodega ning need ei ole halvad võrdlused. Anu on natuke nagu Rolls Royce. Kui peaks küsima, kui palju see maksab, siis ei pruugi sul olla selleks raha. Teisalt on Anu ka nagu Lada. See on Venemaa toodang ja Soomes sõidetakse sellega vaid parema puudumisel. Kõige tipuks on Anu nagu sportauto Ferrari. Alati kummid suitsemas,» pani Jethro asjad paika.

Ega Anugi ei olnud suu peale kukkunud.

«Kui ma tänaval kõnnin, siis pöörduvad kõik, nii noored kui vanad mehed mulle järele vaatama. Kuid ma kõnnin jala harva, sest mul on Ferrari,» teatas Saagim nipsakalt Jethrole.

 

Anu grillimisvideot näed SIIT!

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles