Henrik Normannil ja superstaar Valeri Meladzel on koostööplaanid

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normannil ja superstaar Valeri Meladzel on  koostööplaanid
Henrik Normannil ja superstaar Valeri Meladzel on koostööplaanid Foto: Erakogu

17. märtsil 2014  esines gruusia päritolu megastaar Valery Meladze Nokia Kontserdimajas täissaalile oma uue kevadise muusikaprogrammiga «20 lugu armastusest».

Henrik Normann on käinud kaasa elamas kõikidel Tallinnas toimunud Meladze kontsertidel ja meeleolukas kokkusaamine maailmakuulsa artistiga toimus ka seekord Nokia Kontserdimaja ruumides.

Valery Meladze tutvustas Henrik Normanni oma meeskonnale kui andekat Meladze laulude esitajat ning märkis, et Henriku poolt  tulevase helikandja jaoks eestikeelsete tekstidega sissemängitud laulud meeldivad isegi ta emale ja isale.                                                                                   

«Suuliselt oli ka koostööst juttu, aga kus ja millal, seda teadmist mul praegu veel ei ole,» nendib Henrik.

Valery ülipopulaarseks lauldud hittidele on loonud kaasahaarava muusika ja tundeküllased tekstid laulja vend Konstantin Meladze.

Meladze omab pea kõiki Venemaal välja antavaid muusikalisi autasusid ja preemiaid ning läinud aastal omistas telekanal RU.TV  Valery Meladzele aasta laulja tiitli.

Valeri on Vene muusikabisnises tuntud ka lavataguse tegijana – ta on näiteks sellise Vene supergrupi nagu Via Gra produtsent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles