27 aastat ekraanil! Vaata, milline oli «Vaprate ja ilusate» esimene episood!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CBS

1987. aasta 23. märtsil esilinastus telekanali CBS ekraanil uus draamasari «Vaprad ja ilusad».

Tänaseks on «Vaprad ja ilusad» vaatajaid rõõmustanud tervelt 27 aastat, millega see jõudis kõige kauem ekraanil püsinud telesarjade esikümnesse, seisab CBSi kodulehel.

«Kakskümmend seitse aastat televisioonis on imeline saavutus,» sõnas sarja tegevjuht ja peastsenarist Bradley Bell. «Töötan iga päev koos võrratute näitlejate, produtsentide, stsenaristide ja teletöötajatega. Olen väga tänulik telekanalile CBS nende pikaajalise toetuse eest. Me poleks jõudnud selle uskumatu verstapostini ilma lojaalsete ja pühendunud fännideta.»

«Vaprad ja ilusad» on Ameerika ainus päevane draamasari, mida filmitakse ehtsas, mitte fiktsionaalses kohas. Lisaks armastavad sarja tegijad ka stuudiost väljas käia - näiteks filmiti selle suve alguses ekraanile jõudvad episoodid Dubais ja Abu Dhabis. Varem on sarja tegelased käinud näiteks Itaalias, Austraalias ja Mehhikos.

«Vaprad ja ilusad» on võitnud kolm väljapaistva päevase draamasarja Emmy auhinda. 2010. aastal nimetati see Guinnessi rekordite raamatus «kõige populaarsemaks seebiseriaaliks, mida hetkel teles näidatakse».

«Vaprad ja ilusad» on jooksnud üle 50 riigi telekraanidel. 19. märtsil 2014 läks eetrisse sarja 6786. episood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles