Dub FX annab Pärnus kaks kontserti!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub FX kontsert Pärnu kontserdimajas.
Dub FX kontsert Pärnu kontserdimajas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmisel reedel, 18. juunil annab Pärnu spordihallis 7 tunnise megakontserdi Euroopa beatboxi kuningas Dub FX koos sõpradega, kuid juba päev varem kohtab artiste Pärnu Jazz Cafes.

Korraldajate teatel annavad Pärnusse tulevad artistid Jazz Cafes pärnakatele lühikese soojenduskontserdi 17. juuni õhtul, mil saab kerge meki sellest, mis hakkab päev hiljem toimuma.

Neljapäeva õhtul kell 19 on koos DUB FX-ga Jazz Cafes Mr Woodnote ja Unbalanced Jack. Pärast seda, algusega kell 23 võib viimast kohata ka Bravo Lounge's, kus ta keerutab koos DJ Janariga plaate.

Tuuri „Cause & Fx Tour 2010“ raames saabub Dub FX Eestisse koos oma sõprade The Flower Fairy, Mr Woodnote, Bonobo Hobos, Unbalanced Jack ja Fibre´ga. Tuuril esineb külalisena ka Subliminal MC.

Dub FX, kodanikunimega Ben Stanford on artist, kes tuuritab mööda Euroopat ja annab live-esinemisi, jättes kõrvale kõik muusikalised instrumendid ning kasutades vaid enda häälelisi oskusi. Ainsa lisana kasutab ta loop-stationit, millega oma häält salvestab ja seda taasesitab.

Tänavaesinejast virtuoos Dub FX andis esmakordselt Eestis soolokontserdi möödunud aasta oktoobris, kus esitles oma uut plaati „Everythinks a Ripple“.

Eestit külastab Dub FX juba kolmandat korda. 2008. aasta suvel andis ta kontserte nii Tallinna vanalinnas kui Pärnu rannas. Eelmisel aastal andis ta soolokontserdi Pärnu kontserdimajas ja Tallinnas klubis Korter.

Mr Woodnote loob oma muusikat sarnaselt Dub Fx´ile aga tema põhiliseks helide loomise vahendiks on isikliku hääleaparaadi kõrval saksofon. Lisaks annavad tema muusikale värvi enamasti kuni kaks mc´d. Mr Woodnote´iga on samuti võimalus kohtuda päev enne kontserti Jazz Cafe terrassil.

Unbalanced Jack astub kontserdil üles oma live-kavaga. Unbalanced Jacki ja talle lisa laulvate mc´de muusikastiilideks on segu dubstep & nu-skool breaks´ist, millele lisandub rastalik mc vokaal.

„Cause & Fx Tour 2010“ Pärnu kontsert algab Pärnu spordihallis reedel, 18. juunil, kell 18. Rahvani tuuakse tõeline megakontsert, mis kestab peaaegu päikesetõusuni. Selle aja jooksul esitavad artistid oma kava vastavalt kahe ja ühetunniste settidena. Suurde spordihalli paigaldatakse sirmid, mis toovad hilistundideni paistva päikese varjus kontserdikülastajateni eriilmelised valgusefektid.

Kontserdi pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles