Elav seksinukk: mehena sündinud naine on iluoppidele kulutanud 100 000 dollarit ja sellest ei piisa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katella Dash
Katella Dash Foto: Barcroft TV

Mehena sündinud ameeriklanna Katella Dash soovib välja näha nagu täispuhutav seksinukk.

Naine on iluoperatsioonidele kulutanud 100 000 dollarit, kuid talle sellest ei piisa - ta soovib oma 38H-suuruses rindu veelgi suurendada, ehkki arstid peavad seda väga ohtlikuks, vahendab Mirror.

38-aastane Katella sündis mehena, kuid ta käis soovahetusoperatsioonil 23-aastaselt. Pärast seda on ta läbinud seitse rinnaoperatsiooni ja lasknud huultesse, põskedesse ja lõuga implantaadid panna.

«Mulle meeldib plastiline välja näha. Enamik inimesi vihkab mind mu ekstreemse välimuse pärast, kuid see õhutab mind veel rohkem operatsioone tegema,» ütles Katella. «Ma arvan, et mul on iluopisõltuvus, kuid ekstreemsus tundub minu jaoks normaalne. Soovin välja näha nagu kõndiv seksinukk - nii võlts, kui vähegi olla saab.»

Katellal kulub iga päev enda valmisseadmiseks kolm tundi. Ta külastab iga nädal kohalikku salongi, et oma vesinikblonde juukseid hooldada.

«Laseksin oma rindu suurendada L või M suuruseni, kuid kahjuks ei ole ükski kirurg USAs nõus seda tegema. Olen varem välismaal operatsioonil käinud ja tundub, et pean seda uuesti tegema,» sõnas Katella.

Sõbrad on Katella pärast aga väga mures. «Tema kinnimõte operatsioonidest on hirmutav, eriti arvestades kõiki riske. Ütlesin talle, et ta lõpetaks selle, kuid teda ei huvita,» kommenteeris Katella sõber Michel.

Katella jaoks oli vales kehas kasvamine tõeline piin ja ta kogus noorena raha, et Taisse soovahetusoperatsioonile minna.

«Noorena tundsin end poisi kohta liiga naiselikult - naiselikumalt, kui enamik naisi. See, kuidas ma kõndisin, kõnelesin, žestikuleerisin... Käisin operatsioonil ega vaadanud tagasi. Nüüd tahan saavutada hüperfeminiinse, ekstreemse välimuse,» rääkis Katella. «Mu kõigi operatsioonide maksumus on kokku umbes 100 000 dollarit. Olen lasknud poiss-sõpradel osade protseduuride eest maksta.»

Katella soovib nüüd M-suuruses rindu, kuid ilukirurg dr Greg Mesna peab seda halvaks mõtteks. «Ülisuured implantaadid võivad läbi koe erodeeruda ja välja paistma hakata. Lisaks rõhuvad suured implantaadid raskuse tõttu selga, kaela ja õlgu,» seletas Mesna.

Katellat see aga ei heiduta: «Ma ei muretse tagajärgede või komplikatsioonide pärast. Soovin suuremaid rindu hoolimata sellest, et see mu tervist ohustab.»

Vaata BarcroftTV videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles