Lesbi koputas kiriku uksele ja palus end kividega surnuks loopida - mis sai edasi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jennifer Louise Lopez / Facebook

Kui Jennifer Louise Lopez nägi Harlemi kiriku The ATLAH Worldwide Missionary Church juures homovastast silti ja otsustas midagi ette võtta.

Kirikut juhib dr James David Manning, kes süüdistab president Barack Obamat «homodeemonite vallandamises mustade meeste peale» ja hoiatas mustanahalisi naisi, et «valged homod tulevad teie mehi varastama».

Kiriku juures seisis silt, millele oli kirjas «Jeesus loobiks homod kividega surnuks», mis asendati hiljem sildiga «Kividega surnuks loopimine on ikka veel seadus», seletades seda tsitaatidega Piiblist.

Lopez otsustas geivaenuliku kirikuga silmitsi astuda ning koputas selle uksele.

«Ma nägin teie silti ja tulin siia, et saaksite mind kividega surnuks loopida. Ma olen lesbi,» teatas Lopez uksele tulnud mehele.

Mees polnud päris kindel, mida vastata, kuid lõpuks ütles ta Lopezile, et tal pole hetkel kivisid ja soovitas naisel järgmisel päeval tagasi tulla...

«Loodan, et uksele minek ja enda esitlemine inimesena ja Jumala loominguna panevad kirikuid mõistma, et LGBT-inimesed on täpselt samasugused nagu kõik teised. Minu Jumal pooldab rahu, armastust ja kõigi inimeste kaasatust. Metodistina tahaksin näha, et ühel päeval lõpetavad kõik kirikud ja religioonid LGBT-inimeste diskrimineerimise,» ütles Lopez Huffington Postile.

Kristlaste püha raamat Piibel käsib kividega surnuks loopida näiteks oma vanematele vastu hakanud inimesed, naised, kes pole abielludes süütud, pühapäeval töötajad, teiste jumalate kummardajad ning nõiad ja võlurid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles