Anna Wintour: Kim Kardashiani kaanepilt oli täielikult Vogue'i idee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour
Ameerika Vogue'i peatoimetaja Anna Wintour Foto: SCANPIX

Moeajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour kaitses otsust esikaanele panna reality-täht Kim Kardashian.

Vogue'i aprillinumbri esikaanel ilutseb kihlatu Kanye Westi embuses Kim Kardashian, kes kannab heledat disainerkleiti, mis on vihje peagi toimuvatele pulmadele.

Kõlakate kohaselt ei soovinud ajakirja toimetajad üldse Kimiga tegemist teha, kuid moemaailmas tuntud Kanye olevat kaaneloo läbi surunud. Wintour eitab selliseid väiteid.

«Pikaaegse traditsiooniga Vogue'i toimetajaks olemise üks rõõmudest on see, et saame kirjutada nendest, kes parajasti kultuuri defineerivad - nendest, kes seda elavdavad ja kelle kohalolu vormib maailma väljanägemist ja mõjutab seda, kuidas me seda näeme,» seletas Wintour. «Arvan, et saame kõik ühel nõul olla, et selles rollis on praegusel ajal Kim ja Kanye.»

«Mis kaanepilti puutub, siis minu arvates on see armas ja liigutav. Pean lisama, et see oli täielikult meie idee. Ilmselt olete lugenud, et Kanye anus, et me tema kihlatu Vogue'i kaanele paneks. Ta ei teinud midagi sellist,» kinnitas Wintour. «Kanye on võrratu artist ja kultuuriline provokaator. Kim on oma tugeva iseloomuga loonud endale koha maailma rambivalguses ning selleks peab väga julge inimene olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles