ERRi eurokorrespondent Kadri Kukk saab emaks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kukk
Kadri Kukk Foto: Toomas Huik

Kaks aastat Eesti Rahvusringhäälingus (ERR) tele- ja raadioeetri kaudu Brüsselist uudiseid edastanud Kadri Kukk (30) on viimaseid kuid rase ja siirdub juulis emaduspuhkusele.


«Juuli ja august on Brüsselis vaikne aeg, ka institutsioonides on üldjuhul puhkused,» rääkis ta ning lisas, et tööpostile naaseb ta juba oktoobris.

«ERRi uudistejuhi Urmet Koogiga on meil kokkulepe, et kui Brüsselis minu äraoleku ajal midagi olulist toimub, siis saadetakse siia mõneks päevaks «Aktuaalse kaamera» reporter,» selgitas ta ning lisas, et saab nii kiiresti tööle naasta, sest vanemapuhkusele jääb Brüsselisse saabuv lapse isa.

Kukk on lõpetanud Tartu Ülikooli politoloogia eriala ning kaitsnud Londoni King’s College’is magistrikraadi sõjateaduste erialal. Rahvusringhäälingus on Kukk lisaks välisuudiste toimetuses töötamisele teinud kaks dokumentaalsaadet Afganistanist ja ühe Liibanonist ning juhtinud Vikerraadio saadet «Reporteritund».

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles