Mitu korda oleks Bruce Willis pidanud esimese «Visa hinge» filmis surema?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Willis John McClaine´i rollis
Bruce Willis John McClaine´i rollis Foto: Youtube

Youtube´i allkanalis Sceen Junkiesis on videosari, mis kannab nime «Honest Action», milles vaagitakse action-filmide kangelaste ellujäämisvõimalusi.

Nüüd võeti ette 1988. aasta film «Die Hard» (Visa hing) Bruce Willisega peaosas. Selles ta mängib New Yorgi politseinikku John McClaine`i, kes peab tulema toime pilvelõhkujasse tunginud terroristidega.

Filmis tümitavad terroristid McClaine`i üsna põhjalikult.

Asjatundjad hindasid, mis oleks saanud siis, kui Willise tegelane oleks päriselus sellistesse olukordadesse sattunud.

«John McClain oleks tegelikus elus juba neljal korral surnud olnud. Filmis on neli momenti, milles ei oleks saanud ellu jääda. Ta jäi ellu hoolimata pidevatest tulistamistest, klaasikildudest jalgades ja pilvelõhkujalt peaaegu alla kukkumisest,» selgitati.

«Die Hard» filmiseeriasse kuulub viis filmi. Lisaks esimesele valmisid veel 1990. aastal valminud «Die Hard 2», 1995. aastal valminud «Die Hard with a Vengeance», 2007. aastal valminud «Live Free or Die Hard» ja 2013. aastal valminud «A Good Day to Die Hard».

«Kui John McClain oleks elu kaotanud, ei oleks saanud teha järjefilme. Action kangelasi on üsna raske «tappa»,» nenditi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles