Robbie Williams avaldab koos vana semuga Take Thatist singli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams usub, et üks osa tema tulevikust on seotud Take Thatiga
Robbie Williams usub, et üks osa tema tulevikust on seotud Take Thatiga Foto: SCANPIX

Kas oktoobris avaldatav uus lugu märgib Robbie ühinemist siiani tegutseva Take Thatiga, on siiski veel vara öelda.

 

Singel «Shame», kus Robbie (36) laulab koos Take Thati laulukirjutaja ja laulja Gary Barlowga (39), ilmub 4. oktoobril ning lisatakse nädal hiljem avaldatavale Robbie Williamsi suurimate hittide plaadile «In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 – 2010». Valmiv singel on meeste esimene koostöö 15 aastat pärast seda, kui Robbie omal ajal poppsensatsiooniks kujunenud bändist 15 aastat tagasi lahkus, kirjutab billboard.com.

Pärast lahkumist on Robbie hiljem korduvalt kritiseerinud viisi, kuidas bändi manageeriti.

Jutud võimalikust Robbie naasmisest bändi said hoogu aastatel 2007-2008, kui tema plaadi «Rudebox» läbimüük oli enam kui kesine. Siiski taasühinemist ei toimunud, ilmselt ka seetõttu, et see oleks paistnud välja Robbie poolelt paanilise käitumisena.

Praegu näib Robbie ja bändiliikmete läbisaamine hea olevat, mida tõestavad ka Robbie kaelakuti pildid Barlowga pühapäevaselt staaride jalgpallimatšilt (vaata pilte).

Äsjases avalduses jätab Robbie endale ühinemise teemal erinevad võimalused. Ta ütleb: «On uskumatu kuulata kogumikule tulevaid lugusid ja taibata, et juba 20 aastat on tehtud muusikat ja esinetud. Suurepäraseks asjaks albumi juures on, et see pole ainult mineviku üle pidutsemine, vaid ka sild tulevikku. Fakt, et osa minu tulevikust sisaldab ühte nime minu minevikust, teeb selle kõige minu jaoks kõrvetavaks.»

Muusikatööstuse spetside arvates pole täna tegelikult kummalgi poolel ühinemist hädasti vaja, samas on mõned varasemad ühisesinemised telesaadetes mõjunud läbimüügile hästi. Kui Take That jõuaks tänavu jõuludeks saada valmis oma uue plaadi, võiks sel päris hästi minna.

Vaata allpool promovideot Robbie suurematest hittidest, mis tulevad mainitud kogumikplaadile ja ütle, kas Sina ostaksid selle ning kas Robbie võiks naasta Take Thati?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles