New Yorgi politsei: L´Wren Scott tegi enesetapu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
L'Wren Scott ja Mick Jagger
L'Wren Scott ja Mick Jagger Foto: SCANPIX

USA New Yorgi politsei teatas, et moekunstnik L´Wren Scott tegi enesetapu puues end üles.

Scotti surnukeha leidis selle nädala esmaspäeval ta assistent, edastab BBC.

Politsei teatas kohe pärast sündmuskoha uurimist, et tegemist ei olnud millegi kuritegelikuga. Samuti ei leitud naise juurest kirja, mis sellele viitaks.

Scott oli 13 aastat koos ansambli Rolling Stones laulja Mick Jaggeriga. Jagger oli koos bändiga Austraalias kui ta naise surmast teada sai. Rolling Stones jätab Scotti surma tõttu kontserte ära.

Mick Jagger edastas teate, milles seisis: «raske on uskuda, et kallis inimene ja parim sõber lahkub elust sellisel traagilisel viisil». Ta lisas, et nad olid palju aastaid õnnelikult koos.

49-aastast Scotti peeti perfektsionistiks. Tema klientide ja fännide hulka kuulusid sellised kuulsused nagu modell Naomi Campbell, ajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour ja lauljanna Madonna.

Kinnitamata andmetel oli Scottil väga suur kümnetesse miljonitesse dollaritesse ulatuv võlg ning oletatakse, et ta võis selle tõttu endalt elu võtta.

Meedias olid selle aasta alguses lood, et Jagger ja Scott läksid lahku. Ka seda seostatakse naise surmaga.

Jaggeri esindaja aga teatas, et paar ei olnud lahku läinud ning tegemist on meediakõmuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles