«Kaks ja pool meest» staar leidis jumala: ma olin palgaline silmakirjateener

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angus T. Jones
Angus T. Jones Foto: KHOU

Komöödiasarjas «Kaks ja pool meest» perepoeg Jake'i kehastanud näitleja Angus T. Jones jättis Hollywoodi ja särab nüüd kiriku kantslis.

«Ma heitsin nalja teemade üle, mis on paljudele inimestele maailmas tõeliseks probleemiks. Ma oli palgaline silmakirjateener, sest kuigi ma polnud sellega nõus, tegin seda ikkagi,» ütles Jones telekanalile KHOU.

Näitleja kehastas Jake'i tervelt aastakümne ja ta lahkus sarjast 2012. aastal, nimetades seda «saastaks».

«Ma tahan väga südame puhtaks rääkida, sest ainult nii saan paraneda,» ütles 20-aastane noormees, kes teeb nüüd koostööd Houstoni kirikuga World Harvest Outreach Church.

Jones ei kahetse, et ta sarja maha tegi. «See on tema lapsuke,» ütles Jones sarja looja Chuck Lorre kohta. «Ja ma solvasin tema lapsukest. Selles mõttes võin ju vabandada, kuid ma ei kahetse öeldut.»

Jones pole Hollywoodist täielikult lahti öelnud ja ta loodab mängida mõnes Piiblil põhinevas loos. Seniks aga tegeleb ta Jumala sõna levitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles