TV3 uudistega liitus Feliks Undusk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feliks Undusk
Feliks Undusk Foto: TV3

Suvehooaja põnevate otseülekannete kõrval täienevad suvel ka TV3 uudiste reporterite read - tänasest on uudistemeeskonna liige suurte kogemustega ajakirjanik Feliks Undusk.

«Feliks on just see uuriva ajakirjaniku geeni ja tohutu empaatiavõimega meeskonnaliige, keda vajame. Tema esimesel tööpäeval näeme lugu, kuidas Viimsis leiti tee-ehituse käigus muinsuskaitsevääriline teelõik, mis enne kohalike elanike, TV3 ja muinsuskaitse sekkumist oleks võidud lihtsalt laiali lammutada,» rääkis TV3 uudistejuht Sven Soiver.

TV3 uudistesaate reporteritena on suvel jätkuvalt ametis ka Allan Muuk, Anne Sääsk, Erik Boltowski, Kaidi-Kerli Kärner, Kristjan Rabi, Anna-Maria Makko, Kalev Kruus, Stina Viljus,  Fred Püss; maakondades on reporteriteks Tarmo Michelson, Jaanus Ilp, Mati Metsjõe, Raivo Kivikas, Tauno Uibo, Eduard Laur, Tenno Telvik ja Imre Annus.

TV3 uudiste saatejuhid on Sirje Eesmaa, Marek Lindmaa, Sven Soiver, Annely Adermann; ilmateadustajateks Sandra Tamm ning Erkki Sarapuu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles