Fännid, värisege! «Kirgede tormi» suurim nõid Barbara on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kirgede tormi» suurim nõid Barbara von Heidenberg
«Kirgede tormi» suurim nõid Barbara von Heidenberg Foto: Kirgede torm

Eestlaste lemmikseriaali «Kirgede torm» sündmused on võtmas pöörde, mida keegi fännidest ei osanud uneski ette näha – sarja läbi aegade üks negatiivsemaid tegelaskujusid Barbara von Heidenberg on tagasi!

Barbara on kurikuulus salasepitsuste, intriigide, mõrvalugude, piinamiste ja muude šokeerivate sündmuste korraldajana. Tema seriaalist kadumine on mitu korda tundunud lõplik, kuid siiski on stsenaristid leidnud võimaluse negatiivse tegelase nö elustamiseks.

Seekord saabus Barbara Fürstenhofi diplomaadi abikaasana ning tänaõhtuses osas asub ta tegutsema. Kuigi kõik tegelased on šokeeritud, ei saa politsei sekkuda, sest Barbara puhul kehtib diplomaatiline puutumatus. Ometi püütakse leida võimalusi, et naisest vabaneda, sest kardetakse, et elu muutub põrguks.

Barbarat kehastab andekas näitlejanna Nicola Tiggeler, kes on ka eestlastele intervjuusid andnud ning TV3 eetris vaatajaid tervitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles