Brandon Bays räägib Alkeemia Akadeemias oma imelisest tervenemisest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Bays
Brandon Bays Foto: Youtube

Esmaspäeval 24. märtsil kell 18.00 toimub Tallinnas Hopneri majas kaheksas Alkeemia Akadeemia, kus esineb rahvusvahelise bestselleri «Rännak» autor ja hinnatud enesearengu õpetaja Brandon Bays, kes ravis end ise terveks kõhus pesitsenud korvpallisuurusest kasvajast.

Aastal 1992 avastasid arstid Brandon Baysi kõhust hiiglasliku kasvaja. Ta otsustas end ise terveks ravida, puhastades rakumälust oma emotsionaalseid blokeeringuid ja taastades oma keha loomuliku tervenemisvõime.

«Kui emotsionaalsete probleemidega ei tegeleta, võivad nad pika aja peale hakata ilmnema füüsiliste blokeeringute või haigustena. Läbi oma haiguse avastasin ma meetodi, kuidas need piirangud vabastada ning lasta avalduda meie tõelisel potentsiaalil,» kirjeldab Brandon Bays oma elumuutvat kogemust.

Tänaseks on sajad tuhanded inimesed üle kogu maailma kogenud tema enda vaimsest äratundmisest ja loomulikul teel tervenemise kogemusest välja arenenud Rännakumeetodi tõhusust, mis aitab vabastada inimese tõelisi võimeid. Seda kasutavad tervendamispraktikud haiglates, sõltuvusravi ja vägivallaohvrite keskustes, õpetajad koolides, suurettevõtete juhid, sotsiaaltöötajad vanglates ja lastekodudes, et hakkama saada väga erinevate väljakutsetega, alustades füüsilistest tervisehäiretest, emotsionaalsetest traumadest kuni suhte või karjääriprobleemideni välja.

«Brandoni inspireeriv lugu on tõestuseks, et igaühes meist on olemas võime end ise tervendada,» kiidab Brandon Baysi rahvusvahelist bestsellerit «Rännak» mainekas suhtenõustaja John Gray.

Kirjastuselt Pilgrim on eesti keeles ilmunud raamatud «Rännak», «Laste rännak» ja «Vabadus on». Alkeemia Akadeemia raames toimub ka Brandon Baysi raamatute autogrammisessioon.

Brandon Bays on üks dünaamilisemaid ja uuenduslikumaid õpetajaid isikliku arengu rindel. Olles tänaseks peamiselt Rännakumeetodile pühendunud, on ta kolme dekaadi vältel omandanud mitmeid õpetusi keha-hinge-vaimu tervendamise vallas. Tema tööd on tunnustanud Deepak Chopra, Candace Pert, John Grey, Anthony Robbins ja paljud teised.

Alkeemia Akadeemia on eluülikooli täiendõpet pakkuv sündmustesari, mida salvestab Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!»

Vestlusringides osalevad kõnelejad ja nende poolt käsitletavad teemad pakuvad elukogemust ja läbitunnetatud teadmisi. Varasematel sündmustel on osalenud: Igor Volke, Einar Laigna, Andres Juur, Mai-Agate Väljataga, Aigi Vahing, Ain Mäeots, Tommyboy, Tiina Tiitus, Martin Kruusvall, Mercedes Merimaa, Aleksandr Dreljov, Kristjan Puusild, Thule Lee, Adik Levin, Sille Poola, Natalia Trofimova, Marina Paula Eberth, Jüri Raudsepp, Eben Alexander.

 Alkeemia Akadeemia VIII: Brandon Baysi imelise tervenemise lugu 24. märtsil kell 18.00 Tallinnas Hopneri majas (Raekoja plats 18).

Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus ja raamatu “Rännak” autogrammisessioon. Uksed avatud kell 17.30, algus kell 18.00. Pilet 11 eurot.

Loe lisa: http://alkeemia.ee/akadeemia

 Raamatust: http://www.pilgrimbooks.ee/product/3305/?cid=3157

 Rännakumeetodist: http://rannak.ee

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles