Flirt suhtlusportaalis võib viia õuduseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: flirt suhtlusportaalis viib õuduseni
«Saladused»: flirt suhtlusportaalis viib õuduseni Foto: Kanal 2

Täna kell 20 toob Tuuli Roosmaa «Saladused» vaatajateni loo sellest, kuidas välismaal töötamine ja Internet võivad rikkuda ühe tegelikult toimiva peresuhte. Saatesse kirjutas peretütar, kes märkas, et ema on viimasel ajal tiht arvutis. Kui ta arvuti ajalugu vaatas, avastas ta, et ema käib suhtlusportaalides erinevate meestega flirtimas. Üks netisuhe viib aga ootamatute tagajärgedeni...

34-aastane laotöötajast Marge elab suure osa ajast kahekesi oma 11-aastase tütre Lilianiga, samal ajal kui pereisa Toivo Soomes mööblitislerina raha teenib.

Üksindustunne ja rutiin löövad naisel üle pea kokku. Et oma halli ellu värve tuua, teeb Marge omale konto täiskasvanute suhtlusportaali ning asub internetis meestega flirtima ette aimamata, milleni see kõik viia võib.

Peretütar Lilianil on aga halb eelaimdus ja ta otsustab ema arvutisõltuvusest isale rääkida. Kui Toivo käseb Margel suhtluskonto kustutada, otsustab põikpäine Marge hoopis ühega oma uutest tuttavatest kohtama minna. Just sellel kohtumisel saab naisele kõik selgeks, aga see on alles õudusunenäo algus.

Näitlejad: Marge - Karin Rask,Toivo - Margus Raid, Grant/Kaido - Thomas Kolli, Lilian - Kristella Oolberg jt.

Põnev ja eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles