Elektroonilise muusika festival Stalker toob Kultuurikatla lavadele 18 artisti

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Diving Co.
Baltic Diving Co. Foto: OKEIKO

28. märtsil avab Tallinn Music Week raames uksed Kultuurikatel, et ühel õhtul ja kolmel laval taaselustada Stalker Festival. 18 artisti Eestist, Lätist, Leedust, Taanist, Islandilt, Venemaalt, Portugalist ja Inglismaalt pakuvad parimat elektroonilist muusikat.

Koridor klubi lava

Koridor klubi laval astub ülesse Blood Pavilion (EST), kelle muusikat iseloomustavad mürased meloodiad, tumedad krõbinad, sahinad ja biidid. Eestlasest Joel Tammiku ja Portugalist pärit Nuno Correia ühisprojekt Baltic Diving Co. (EST & PT) on inspireeritud müstilisest Balti merest ja selle veealustest saladustest, juttudest ning helidest. Soome artist Albert Swarm (FIN) toob meieni elektroonilise ja eksperimentaalse muusika tumedamad noodid ning Islandilt pärit Asonat (IS) muusikas leiab müstikat ja sentimentaalsust. Teiste seas astuvad Koridor klubi laval üles ka Sekuoia Taanist ja M-Band Islandilt.

Katelde saali lava

Katelde saali laval saab näha ja kuulda Eesti, Venemaa, Inglismaa ja Ameerika artiste. Algorütmide (EST) & Adeline Newmann’i (US/UK) koostöös sünnib digitaal-tehniliste lahenduste kogum, kus pilt ja liikuv heli seotakse terviklikuks elamuseks. Faun Racket (EST) põimib melodramaatilised vokaalid ja hoogsa bassimuusika. Teiste seast saab kuulda ja näha MIMproject (EST), Gum Takes Tooth (UK), Perforated Cerebral Party (RUS) ja Holy Motors (EST) loomingut.

The Baltic Scene lava

The Baltic Scene lava täitub Balti riikide parima elektroonilise muusikaga. Fingalick (LT) on Leedust pärit silmapaistev ja noor elektroonilise muusika artist ning Firejosé (EST) üks parimaid Eesti elektroonilise muusika produtsente. Deep Shoq (LT) seob enda loomingus tuleviku rütmid, kaasaegse elektroonika, souli, bassi ja jazzi ning elektroonilise ja elektroakustilise muusika toob kuulajani Toms Aunins (LV). Eestist pärit Ludisnavski on klassikalise kompositsiooni ja jazzklaveri taustaga, kelle žanriülest ja vahest eklektilistki muusikat käitab loomupäraseima 'tiksu' otsing. Teiste seas jagab publikuga enda muusikat 96wrld Leedust.

Piletid Piletilevi eelmüügist 8 eurot ja kohapeal 10 eurot / Kultuurikatel Põhja pst 27A

Projekt saab toeks tänu Euroopa Liidu Sotsiaalfondi toetusele.

Tallinn Music Week raames toimuv showcase Kultuurikatlas juhatab ühtlasi sisse täismahus toimuva Stalker Festivali, mis toimub 5.-7. novembril 2014.

Lisainfo:

www.tmw.ee

www.kultuurikatel.ee

www.thebalticscene.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles