Tallinna Uue Linna Päevad 2010 möödusid lustlikus meeleolus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


TULP ehk Tallinna Uue Linna Päevad 2010  toimusid 4.- 5. juunini Rotermanni Kvartalis. Kogu festivali programm oli rahvale tasuta.

Korraldajate sõnul tuksus TULP festival uusima muusika, julge loovuse, avatuse, inimlikkuse, eriliste visuaalide ja üleannetute rütmide taktis.
 

Reedel sai näha DanceAct tantsutüdrukuid, indie-poppareid - Tallinn Daggers, süvamuusika piirialadel laveerivat elektroonilist Sinist,  3Pead kogumikuga "Eesti Pops", Ukraina kuulsaimat popviiuldajat Asija Ahhat`i,  visuaal-elektroonikuid Talis Paidet ja Kosmosepealinna ning Jägermeister Rock Liiga 2010 võitjat Epordwerki.
 

Laupäeval oli mänguasjade ja raamatute vahetusturg ja võimaldati loovalal luua, kaasa lüüa, omandada..

Kohal oli Rannarantšo miniloomaaed, samuti meie suurimate sõprade – kasside-koerte mänguala ja veel palju teisigi toredaid neljajalgseid.
 

Esinema, näitama ja musitseerima oli kutsutud laupäeval Antonina, sünt-populaarne Opium Flirt ja Andres Lõo, ERKI moeshow paremik Mimicry saatel tegemas oma moodi ning kroonikaliselt seksikad Uku Suviste ja Tanja Mihhailova.

Esinemiste vahele anti ekraanil snäkki Animated Dreams 2009 võistlusprogrammi tööde näol.
 

Ja veel. Tulp programmi avamisel 4 juunil kell 17.00 anti välja TULP TEGU auhind Tallinna Sadamale  ja TULP NÄGU auhind Kaire Jakobsonile ( Loovala ) Rotermanni kvartali poolt uue linnaruumi arendamise ja paremaks muutmise eest.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles