Jaan Tätte jr: minu elu on lihtne, ma tööl ei käi ja ootame abikaasaga last

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätte Jr koos oma armsama Simonaga.
Tätte Jr koos oma armsama Simonaga. Foto: Jelena Rudi

Raadio 2 saates "KalendeR2" tõdes Jaan Tätte Juunior, et aeg-ajalt tuleb kasuks, et tal on kuulsa isaga sama nimi, kuid et samas teeb see vahepeal talle ka karuteene, vahendab Menu.

"Inimestel on eelarvamused, et ma teen täpselt samasugust muusikat, kui isa" rääkis Jaan Tätte Juunior. "Tallinn Music Weekil püüan ma seepärast ka technoliku kava teha ehk siis anda parmupillikütet."

Viimased paar kuud on Jaani aeg läinud plaadi peale, mille on heaks kiitnud ka tema isa. "Ta on üllatuslikult mõistev selle suhtes, jääb selline mulje nagu ta tõepoolest mõistab seda muusikat."

"Minu elu on üsna LIHTNE, tööl ma ei käi ja ootame abikaasaga last. Laps peaks sündima mai teises pooles," lisas Jaan. Seda, mis soost laps on, Jaan veel öelda ei osanud.

Jaan esitles saates ka oma uut singlit "Tähetüdruk", kus laulab tema abikaasa Simona. Simona on kujundanud ka uue albumi "Algelised katsetused" kaane.

Lisaks sooloprojektile Meister Jaan, teeb noor muusik bändi Armastus, millega ta osales ka Eesti Laulu konkursil. Jaani sõnul on Armastus stiilipuhtam, mistõttu tunneb ta Meister Jaanina end täiesti vabalt ja loob seda, mida tahab.

Meister Jaani saab järgmiseks näha 27. märtsil Tallinn Music Weekil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles