Video «Bemmi kummid» loojad kuulsust taga ei aja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetikeskkonnas Youtube on video kogunud üle 400 kommentaari
Internetikeskkonnas Youtube on video kogunud üle 400 kommentaari Foto: Kaader videost (SL Õhtuleht)

42GO räpploo «Bemmi kummid» video filmimine tekitas parajalt segadust – Lasnamäe elanikud teatasid politseisse, et BMW numbriga 42GO kasutab ebapädevaid sõiduvõtteid, kuid kuna numbrimärgi asemel oli tegu kleebisega, ei osanud korravalvurid saadud infoga midagi peale hakata.

«Tahtsime näha, kuidas vaataja asjast aru saab. Pigem on see performance,» ütles video autor, kes oli nõus avaldama vaid oma hüüdnime Aivo, solisti nimi on tema kinnitusel Ricky ja loo autorit tuntakse Ermona, üks osalistest olevat aga tuntud inimene, kes tahab edu saavutada muude projektidega, kirjutab SL Õhtuleht.

Videot saab vaadata portaalis Youtube, kus see on kogunud üle 400 kommentaari, kuid Aivo sõnul pole tegijate eesmärk mitte kuulsust koguda, vaid teatud ühiskonnakihile tähelepanu juhtida.

42GO on pälvinud ka Raadio 2 hommikuste äratajate Erik Moora ja Mart Normeti tähelepanu, mistõttu lugu peaaegu igal hommikul raadiost kuulda võib.

Ühe kaameraga üles võetud video maksumuseks kujunes 2000 krooni pluss paagitäis bensiini laenatud BMW M3le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles