Moelooja Kristina Viirpalu müüb oma luksuskorterit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Chocolate suurejooneline avamine.
Kristina Viirpalu uus elukaaslane on ärimees Even Tudeberg
Ööklubi Chocolate suurejooneline avamine. Kristina Viirpalu uus elukaaslane on ärimees Even Tudeberg Foto: Tiit Mõtus

Moelooja Kristina Viirpalu (39), kes mattis möödunud aastal oma ärimehest abikaasa Raimo Raudvee, müüb nüüd Tallinna vanalinnas neile kuulunud luksuskorterit, vahendab Kroonika.

168,8-ruutmeetrise korteri eest küsib Viirpalu 595 000 eurot. Korteris on neli tuba, kaks vannituba ja suur garderoob ning kõik aknad avanevad sisehoovi.

Kristina abikaasa Raimo Raudvee ajas Tallinnas kinnisvaraäri ja tema firmale kuulusid kinnistud kesklinnas Maakri tänaval ja Pirita teel, samuti Tallinna vanalinnas üheksa korterit Suur-Karja tänaval ja maja Harju tänaval.

Kristina kinnitab, et korter on tõepoolest müügis.

Sügisest on Kristinat saatnud ärimees Even Tudeberg (51), kellega moelooja täna ka äriliselt seotud, sest Raimo Raudvee asemel astus firma Versio Kinnisvara OÜ omanike ringi Tudeberg.

Täna on ettevõttel neli osanikku – alates novembrist Kristina ja Raimo alaealised pojad, kumbki osamaksega 25 500 eurot, sama suure osamaksega Kristina ise ja Robalm OÜ, mis kuulub Even Tudebergile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles