Malaysia Airlines lennul olnud mees tundis oma saatust ette?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuala Lumpuri lennujaamas on kadunuks jäänute mälestuseks plakat, milles seisab, et neid oodatakse koju
Kuala Lumpuri lennujaamas on kadunuks jäänute mälestuseks plakat, milles seisab, et neid oodatakse koju Foto: SCANPIX

Enne kui 39-aastane austraallane Paul Weeks lahkus möödunud nädalal laupäeval oma kodust Perthist, oli tal naisele eriline soov. 

Kolm aastat tagasi Uus-Meremaalt Austraaliasse kolinud Weekside pere elas veel nädal tagasi tavalist elu, kuid siis sai pereisa uue töökoha Mongoolia kaevandusfirmas, edastab cnn.com.

Kahe poja isa Paul Weeks oli Malaysia Airlines 8. märtsi lennul, mis Lõuna-Hiina mere kohal kadunuks jäi.

See lennuk tõusis õhku Malaisiast Kuala Lumpurist ja pidi maanduma Hiinas Pekingis. Sealt tahtis Paul Weeks edasi lennata Mongooliasse.

Paul Weeksi naine Danica Weeks paljastas ajakirjanikele, milline oli tema ja ta mehe viimane keskustelu. Paul ütles naisele, et ta jätab abielusõrmuse ja kella koju ning andis ka juhtnöörid, mida naine peaks tegema, kui temaga midagi juhtub.

«Sattusime möödunud aasta 30. detsembril autoõnnetusse. See meenutas meile, et inimelu on habras ja meie mõlemaga võib midagi juhtuda,» lausus naine.

Danica Weeks lisas, et mees jättis sõrmuse ja kella koju turvalisuse huvides, sest kaevanduspiirkonnas võib igasuguseid intsidente ette tulla.

«Samas aga nagu ta tundis midagi ette, sest ta ütles, et kui temaga midagi juhtuma peaks, siis ma annaksin ta sõrmuse sellele pojale, kes esimesena abiellub,» meenutas naine.

Kella aga tahtis mees jätta teisena abielluvale pojale.

Naise sõnul ütles ta oma abikaasale naerdes, et ta tuleb tagasi ning annab poegadele ise oma sõrmuse ja kella.

Paul Weeks ja ülejäänud 238 Malaysia Airlines lennul MH370 olnud on kadunud juba seitsmendat päeva.

Boeing 777-200 otsivad mitmed riigid, kuid märke ei ole seni leitud.

«Mulle on mu mehest jäänud sõrmus ja kell ning ma ikka loodan, et ta tuleb tagasi ja ta hakkab neid jälle kandma,» lausus naine.

Kuala Lumpuri lennujaamas on kadunuks jäänute mälestuseks tehtud plakat, milles seisab, et neid oodatakse koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles