«Sherlocki» uus hooaeg toob ETV ekraanile teravaid elamusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sherlocki" uus hooaeg toob ETV ekraanile teravaid elamusi
"Sherlocki" uus hooaeg toob ETV ekraanile teravaid elamusi Foto: Promopilt

Sel pühapäeval jõuab ETV ekraanile taas ülimenukas BBC telesari «Sherlock», mille kolmas hooaeg pakub ETV hanketoimetuse hankija Tiina Annuse kinnitusel teravaid elamusi, ootamatuid pöördeid, visuaalseid naudinguid ning on jätkuvalt vaimukas.

Sarja avaosa otsib vastuseid Sherlocki surnust tõusmise müsteeriumile ning saab näha, kuidas võtab jahmatava uudise vastu legendaarse detektiivi lähedaseim sõber doktor Watson. "Ent kurikaelad ei oota ning omavahelise suhtekorralduse kõrvalt tuleb Sherlockil ja Watsonil päästa hävingust terve Londoni linn. Värskeim hooaeg toob ekraanile ka nii mõnegi uue tegelase," selgitas Annus Menule.

ETV vaatajad on hinnanud "Sherlocki" varasemaid hooaegu väga kõrgelt. "Enne iga hooaega tuleb meil vastata hulgale kirjadele ja kõnedele, kus küsitakse, millal jõuab sari taas ekraanile. Sherlocki siinne publik paistab olema pisut selgepiirilisem kui näiteks Inglismaal, kus Sherlockist sai käesoleva aasta jaanuaris telegigant BBC viimase kümnendi vaadatuim draamasari," lausus ta.

"Sherlocki" kolmas hooaeg on veel Toomas Luhatsi pärandusest ning Annus selgitas, et uue sarja puhul on kõige olulisem see õige ära tunda, seda märgata, sest varajases müügistaadiumis esitletakse erakordsete pärlitena väga paljusid draamasarju. "Turundus on sellel alal tõeliselt võimas.

Lisaks peab programmi kvaliteedi ja värskuse nimel olema ka julgust sisseharjunud piire nihutada. Järgmisena tuleb edukalt lõpuni viia läbirääkimised müüjaga, kes ilmselgelt on huvitatud oma hittsarja müügist võimalikult kõrge hinnaga," selgitas Annus, kuidas taolised hittsarjad ETV ekraanile jõuavad.

"Sherlocki" uus hooaeg alustab 16. märtsil kell 22.00. Sarja peategelast Sherlock Holmesi kehastab Benedict Cumberbatch ja doktor Watsonit Martin Freeman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles