«Troonide mängu» staar tuli kapist välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Nairn (Hodor) sarjas «Troonide mäng».
Kristian Nairn (Hodor) sarjas «Troonide mäng». Foto: HBO

Iiri näitleja Kristian Nairn, kes kehastab menusarjas «Troonide mäng» Hodorit, paljastas maailmale oma seksuaalse orientatsiooni.

38-aastane staar polnud tegelikult kapis - keegi pole talle lihtsalt seda küsimust seni esitanud, kirjutab sarja fännisait WinterIsComing.net.

«Kui aus olla, siis «geikogukonnast» rääkides räägite minu kogukonnast. Ma ei ole kunagi oma elu jooksul seda varjanud. Tegelikult olen oodanud, et keegi mõnes intervjuus seda minult küsib, sest see ei ole asi, mida lihtsalt välja pahvatada. Olen üritanud mõned korrad juttu selle teema poole juhtida, kuid tulutult!» naeris Kristian.

Näitleja sõnul pole tema seksuaalsus sarja võtetel kunagi probleemiks olnud.

«Mind kasvatati austama teiste inimeste privaatsust ja nende õigust eksisteerida ning ma ei oota ega nõua endalt vähemat. See on väga väike osa minust, kuid praegusel ajal on oluline püsti tõusta ja endast märku anda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles