Stilist Anatoli Ein soovitab - mine castingule Tartu Taskusse!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Anatoli Ein soovitab - mine castingule Tartu Taskusse!
Stilist Anatoli Ein soovitab - mine castingule Tartu Taskusse! Foto: Promopilt

Laupäeval, 15. märtsil toimub rahvusvahelise modelliagentuuri STAR SYSTEM ESTONIA Casting -  www.starsystem.com/tallinn. Casting leiab aset Tartus Tasku Keskuses, algusajaks on 14.00. Casting lõpeb kell 16:00.

Osa võib võtta iga tüdruk, kel vanuseks 13-23, ja pikkuseks 170-183 cm. Samuti oodatakse noormehi vanuses 15-24 pikkusega 182-191 cm.

Tüdrukud peaksid kaasa võtma kõrge kontsaga kingad ja kandma T-särki ja kitsaid teksasid.

Noormehed, pükse ja valget särki.

Castingu viib läbi entusiastlik ning sõbralik meeskond STAR SYSTEM EESTI agentuurist.

Kohapeal kohtate Aleksander Vinogradovit, kes on rahvusvahelise modelliotsingu juht, Levvis Benuchi, kes on laiemalt tuntud kui Benuchi Photography.

Levvisel on pikaajaline kogemus fotograafia valdkonnas. Eestis juhib ta meesteosakonda. Lisaks on castingul Kristiina Zoo, kes on booker ja uute nägude agent. Kandidaadid vaatab läbi ka STAR SYSTEMI Pariisi peakontor.

STAR SYSTEM - on rahvusvaheline modelli otsingu agentuuride võrk, pühendunud modellide otsimisele ja nende edendamisele rahvusvahelisel turul. Eesmärgiks on leida uusi modelle, alustada nende rahvusvahelist karjääri, luua uusi TOP modelle maailma tasemel.

STAR SYSTEMi asutaja on John Casablancas - mees, kes oli vaieldamatuks autoriteediks moemaailmas. Ta oli inimene, kes alustas kõigile tuntud ELITE modelliagentuuri. 

Ta viis tippu sellised modellid nagu Cindy Crawford , Linda Evangelista , Gisele Bunge , Claudia Schiffer , Naomi Campbell, Stephanie Seymour , Heidi Klum , Tyra Banks , Adriana Lima , Monica Bellucci , Iman , Andie MacDowell , Demi Moore , Uma Thurman , Cameron Diaz jne.

Praeguseks on STAR SYSTEMis üle 300 modelli, kes töötavad meiega rahvusvahelisel tasemel. Kui me näeme modellis potentsiaali, alustame esimeste tegudega. Modell ei pea muretsema koolist puudumise pärast. STAR SYSTEM arvestab kooliga ja ei sea kohustusi.

Enne modelli reisi kasutame oma vaba aega, et valmistada modell reisiks ette: õpetame kõnnakut parimate treeneritega, lisaks täiustame uute modellide stiilitunnetust ja suhtlemisoskust. Kõik ettevalmistused on meie modellidele tasuta. Meie plaan on aidata modellidel jõuda tippu.

Modellindus - see on haruldane anne ja suurepärane võimalus, mida ei tohiks kasutamatta jätta . See on väga põnev ja avab palju uksi. Modell saab reisida mööda maailma, kohtuda hämmastavate ning edukate inimestega, avardada oma silmaringi. See kõik võimaldab neil luua paremat tulevikku endale ja oma perele. Me aitame modellil alustada oma karjäär.

Me oleme kindlad, et nii algajal modellil kui ka juba kogenud modellil on rahvusvahelise agentuuriga nagu STAR SYSTEM palju suuremad võimalused end modellina tõestada, arendada ja tippu jõuda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles