«Pilvede all» tähistas juubelit! 100 osa sai täis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Pilvede all»: Piret (Inga Allik), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Kertu (Liis Haab)
Telesari «Pilvede all»: Piret (Inga Allik), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Kertu (Liis Haab) Foto: Sirje Svee

Viimaste aegade Eesti kõige menukam teleseriaal «Pilvede all» pidas pidu. Rahva rõõmuks on sarja tehtud juba 100 seeriat! «Pilvede all 100» peeti ühes Tallinna südalinna esindusrestoranis, kus peakokk Costantino Veglianti pakkus ehedaid Itaalia maitseid .

Toomas Kirss: Eks see seriaal oli alguses planeeritud lühemana, aga eks nende asjadega on ikka nii et kestma jäävad ikka need asjad, mida sa ei oska ise ka arvata. Ega see ei ole mu elus esimene sari, aga ma seda pole küll varem näinud kuidas näitlejad töötavad, nii hästi pole nad minu üheski sarjas veel töötanud. See seltskond on üliprofesionaalne.

Kolme õe lugu on tänaseks Eesti televaatajatele tõeliselt südamesse pugenud. Esimene «Pilvede all» läks Kanal2s eetrisse 8. septembril 2010.

Liis Haab aka Kertu: Kui Toomas Kirss mind seriaali kutsus, siis ta ütles, et tegu on 12-osalise seriaaliga, aga siis ilmselt läks nii hästi, et tegime edasi ja siiamaani teeme.

Inga Lunge aka Piret: See sada osa ei tundugi nii väga suur juubel. Tegelikult tundub, et võiks sama vungiga edasi minna.

Elisabet Reinsalu aka Mari: Kindlasti läheb tegevus tagasi Haapsallu. See on seriaal, mis väga paljudele vaatajatele korda läheb. Ka väljaspool Tallinnat toimub ju elu.

Täna õhtul lähebki eetrisse «Pilvede all» 100 osa. See on ilus number, mis väärib tähistamist.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles