Stiilne naistepäev tõi Teatrisse maailmabrändi MAX&Co. värske kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 7.märtsil avas klubi Teater stiilse moeüritustesarja uue hooaja – startis Fashion in Teater, tuues moelavale maailmakuulsa MAX&Co. brändi.

MAX&Co. on naiserõivaste kaubamärk, mis kuulub Itaalia ühte suurimasse moekontserni Max Mara Fashion Grupp.

Kuumimad moesuunad pakkusid särtsakat ja inspireerivat elamust, kui lavale astusid imekaunid modellid MAX&Co. uhiuues kevad/suvi 2014 kollektsioonis, kelle seas ka Eesti Tippmodell võitja Sandra Ude.

Modellid tegid kauniks Make Your ID tippjuuksur Kristina Morekvas ja meigikunstnik Marina Zilkina Glow uusimate toodetega.

Moeürituse hooaja avapeole kogunesid stiilsed ja kaunid moearmastajad, nautides eksklusiivset moeshow-d ning imemaitsvaid kokteile, mida jagasid säravad Martini neiud.

Kaunid riided, hea pidu koos sõbrannadega klubis Teater oli ideaalne viis tähistada naistepäeva koos sõbrannadega, sest pidu jätkus peale moeshow-d täie hooga.

Silmailu pakkusid ka šikilt musta pitsi riietatud Teatri diivad, hoides peomelu ja tantsuplatsi kuumana varahommikuni.

Sellel reedel avab uksed Gloria Palace, viies meid tagasi 1926. aastasse. Laupäeval aga kolib klubi Taboo suurde Teatri saali ja pidutsetakse tabudest vabal Taboo peol!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles