Näis, mis saab: Eesti nõid kaetas Vladimir Putini!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ratsutamas
Vladimir Putin ratsutamas Foto: SCANPIX

Nõid Teiba-Ivar Viljandi maantee äärest Velise jõe lähedalt teatas Avanejatele, et esitas reedel Galaktilisele Föderatsioonile taotluse Venemaa presidendi Vladimir Vladimirovitš Putini viimseks kaetamiseks.

«See litsub ta laiaks nagu sitasitika! Tegelikult oli minu hing juba ammu täis kõikidest nendest jõledustest, mida see tühine inimese kest korda saatnud on. Oleksin seda varem teinud, kuid siis polnud mul veel piisavalt vaimu-jõudu,» sajatab Teivas.

Jaatav vastus kaetamiseks tuli föderatsioonilt juba enne, kui mees oli jõudnud küsimusegi esitada. Venemaa presidendi lõplik needmine leidis aset juba sama päeva öösel: «Et mitte ära külmuda, määrisin ennast üleni hülgerasvaga kokku. Jooksin neljakäpukil ja lõrisedes läbi sügava metsa kuniks jõudsin püha jõesängi juurde.»

Kui Teiba-Ivar oli munadeni jõkke roninud, lõi taevas hetkega selgeks. «Tähed sirasid kirkalt ning kuukiir soojendas mu keha. Võtsin sepa tehtud pussnoa ja avasin oma veenid. Veri voolas solinal vette ja kõrvades hakkas kohisema.

Samal hetkel nägin teisel pool jõge kõiki neid, kellelt Putin elu võtnud on. Nad noogutasid mulle vaikides. Sain aru, et aeg lõplikuks kaetamiseks on kätte jõudnud. Hakkasin lausuma nõiasõnu, mida pole kunagi õppinud ega lugenud:

Vihavankri vedäjälle

hingevikat Putinille

Mäda sulle munadesse

kakit sulle kõrvadesse

kusi kurku

käbi kulli

tulgu tuhat aastat õnnetusta

tuhat aastat masendusta

nõiasõnad vetevoogu

kaetuse sul koju toogu.»

Kui Teiba-Ivari teadvusele tuli, oli juba päev. Ta lamas naabrimehe põllul. «Vahe tuul lõikas mu värisevat keha, tahtsin püsti tõusta, kuid olin sedavõrd nõrk, et ise liikuda ei suutnud. Külamehed tassisid mu sauna, sidusid veritsevad randmed kinni ja soojendasid mu laval üles!»

Teiba-Ivar ütleb, et peab nüüd vähemalt nädalakese voodis pikali olema ja jõudu koguma, kuid loits hakanud juba mõjuma.

«Et needus veelgi tõhusam oleks, soovitan igal inimesel selle kõval häälel oma tööjuures või kodus teistele ette lugeda. Ja nüüd, kus on toda arvutivärki päris palju, siis pommitage tolle loitsuga putinlaste uudistekanaleid nii kuis jaksate!» soovitab nõid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles