Kinolinale jõuab «teismeline Bridget Jones»

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Zellweger Bridget Jonesina
Renee Zellweger Bridget Jonesina Foto: outnow.ch

Noortefilmi «Tribla nagu Beckham» lavastaja Gurinder Chadha toob ekraanile filmi, mille peategelast ta «teismeliseks Bridget Jonesiks» nimetab.

Film põhineb Louise Rennisoni raamatul «Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging» (eesti keeles ilmunud nimega «Poisid, stringid ja ogar kass») ning keskendub teismelise Georgia Nicholsoni kasvuraskustele, kirjutab Digitalspy.

Filmivõtted algavad peagi Brightonis, Eastbourne’is ja Londonis.

«Georgia on suurepärane tegelaskuju, kellega saavad samastuda kõik tõrksad teismelised ja kunagi teismelised olnud. Georgia aitab mõista, kuidas vanemad, õpetajad ja tegelikult terve maailm sinu vastu vandenõud sepitseb, kui sina püüad täiskasvanuks saada – mõnes mõttes on ta 14-aastane Bridget Jones, aga palju ägedama hoiakuga,» rääkis lavastaja.

«Mind võlus see, kui reaalne ja naljakas Georgia on – seepärast ongi tema raamatud üle maailma nii palju lugejaid leidnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles