Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Taimo Toomast teeb Vilja Savisaarest ausa naise

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24 seltskonnataoimetus
Copy
Vilja Savisaar ja Taimo Toomast
Vilja Savisaar ja Taimo Toomast Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Pärast Tallinna staarlinnapeast Edgar Savisaarest lahutamist on Vilja Savisaar avalikult kokku elanud oma klaveriõpetaja Taimo Toomastiga (kes samuti oma abielu lahutas).


«Pulmad peame sel suvel,» informeeris ooperilaulja Toomast Naistelehte. Taimot ja Viljat nähti talvel tihti katoliku kirikus missal. «Austame katoliiklust, kuid ei kuulu ühtegi kogudusse,» seletas Toomast.

Seega on abiellumine ainuvõimalik samm, sest kristliku doktriini järgi on laulatamata kooselu hoorus ning patt. Samas tunnistas Toomast, et altari ette ta ei kavatse Viljat viia: «Kiriklikult me end laulatada ei lase!»

Õhku jääb üks vastuseta küsimus: kas Vilja jääb endiselt Savisaareks (kahtlemata suure poliitilise kapitaliga nimi), saab temast Vilja Toomast või võtab ta tagasi Savisaare-eelse nime Vilja Laanaru. Kuidas toimiksid sina?
 

Tagasi üles