Gogol Bordello kontsert lükkub edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gogol Bordello, Eugene Hütz
Gogol Bordello, Eugene Hütz Foto: Promopilt

Täna teatasid korraldajad kurvastusega, et Gogol Bordello kontsert Tallinnas, mis pidi toimuma 26. märtsil Rock Cafés lükkub bändi põhiliikme käemurru tõttu edasi. Kontserdi uus kuupäev jääb esialgse plaani järgi selle aasta kevadesse. Uue kuupäeva saatus peaks täpsemalt selguma lähiajal.

Gogol Bordello mänedžmendi sõnul murdis bändiliige Pedro Erazo vahetult enne Euroopa tuurile minekut käeluu ning Gogol Bordello on sunnitud märtsikuu kontserdid tühistama. «Enne tuuritamist peab bänd ootama Pedro täielikku paranemist, sest arsti korraldusel ei tohi ta aprillini esineda. Väga vabandame kõikide fännide ees ja loodame peatselt tuurile naasta.»

Bändi mänedžmendi kinnitusel teeb bänd omalt poolt jõupingutusi selleks, et tekkinud olukord võimalikult kiiresti lahendada ning leida uus sobiv kuupäev Tallinna kontserdi läbiviimiseks.

Kõik 26. märtsi kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel toimumiskuupäeval. Soovi korral ostetakse kontserdi piletid tagasi kolme nädala jooksul alates reedest, 7. märtsist, kuni 31 märtsini.

Lisainformatsioon piletite tagasimüügi kohta leiab piletivahendusfirma Ticketpro kodulehelt alates 7. märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles