Kaubamaja avas kevadise moehooaja digitaalse moeteatriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 4. märtsil toimus Telliskivi Loomelinnakus Erinevate Tubade Klubis Kaubamaja kevadhooaega tutvustav interaktiivne moeetendus, mis toimus paralleelselt nii ekraanidel kui laval.

Moeetenduses esitleti kevadisi kollektsioone kaubamärkidelt nagu French Connection, Michael Kors, Marciano, Sinequanone, By Malene Birger, Supertrash, Hugo, Liu Jo.

Professionaalsete modellide seas kõndisid laval ka inimesed, kes ei teeni igapäevaselt leiba modellitööga. Teiste seas näitasid kevadmoodi Eesti Laulu finaalist tuttava ansambli Wilhelm lauljatar Anett Kulbin ja Kaubamaja Ilumaailma 73-aastane klienditeenindaja Maie, kes on sel aastal ka Hooaja kaanestaar.

Üritusel oli näha kevadmoodi mitte ainult lavalaudadel vaid ka trenditeadlike külaliste seljas. Alati moekad Beatrice, Kristiina Heinmets-Aigro, Reet Härmat, Anni Pohlak-Rahula, Toomas Volkmann ja paljud teised särasid kevadistes värvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles