Kaunid, seksikad ja enesekindlad naised vallutavad naistepäeval klubi Teatri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dändi Onegin esmakordselt Taboos koos Pin-Up kaunitaridega!
Dändi Onegin esmakordselt Taboos koos Pin-Up kaunitaridega! Foto: Maksim Toome

Juba sellel laupäeval 8. märtsil kutsub Klubi Teater kõiki naisi nostalgilisele Pin-Up peole, mis on naistepäeva puhul just kaunitele naistele pühendatud!

Marilyn Monroe, Betty Page, Lauren Bacall, Ava Gardner – säravaimad Pin-Up kaunitarid ja seksisümbolid 1940- ja 50ndatest aastatest, kelle aegumatu ilu on eeskujuks ja hinnatud tänase päevani.

Tänapäeval seostub Pin-Up nostalgilise möödaniku iluga - kaunid, seksikad ja enesekindlad naised, kes oskavad olla õrnad ja samas seksikad ilma kõike paljastamata.

Just sellised kaunitarid vallutavad ka ööklubi Teatri lavad juba sellel laupäeval, kui toimub retrohõnguline Pin-Up pidu.

Pidu viib külalised tagasi nii ajas kui ka muusikas, sest lõbusa atmosfääri loovad kõikidele teada-tuntud nostalgilised hitid uues kuues koos mõnusate rütmikate tänapäeva hittidega.

Liitu üritusega ka Facebookis!

Peo algus juba kell 23:00

Naistele esimesel tunnil sissepääs TASUTA!

Vaata pilte Pin-Up kaunitare möödunud pidudelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles