Muusikud jagavad tasuta plaate

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kene Vernik
Kene Vernik Foto: Ardi Truija

Eesti alternatiivmuusika maailmas tuntud Evestus ja ansamblid Epoche ning Mimicry ja Soome bänd Apples of Idun annavad enne Reiu Rocki kaks kontserti: neljapäeval, 10. juunil müdistavad alternatiivmuusikud Tallinnas klubis Rock Café, päev hiljem, reedel, 11. juunil Tartus klubis RocknRoll Heaven.

Seejuures plaanivad esinejad hoopis enamat kui vaid vapustava muusikaelamuse pakkumist – sõnad minituuri pressiteatest. Nimelt jagatakse nii Rock Cafés kui RocknRoll Heavenis endale eelmüügist pileti muretsenud kuulajatele priipäralt Evestuse, Epoché’i, Mimicry ja Apples of Iduni kaheksa looga kogumikplaati.

Paari lausega esinejaist kirjutades tasub meenutada, et väljaspool Eestitki tuntust kogunud Evestus andis hiljuti välja oma kolmanda albumi „This is Dramacore”, Mimicry eesotsas võluva ja omapärase lauljanna Kene Vernikuga äratas tähelepanu Eesti Laulu konkursil, Epoché’i ehteks on meloodiline naisvokaal.

Apples of Idun on aga Eestis hästi teada. Turust pärit bänd on siin käinud korduvalt: viimati Tallinn Music Weekil.

Apples of Iduni loomingut on võrreldud selliste suurte nimedega nagu Gary Numan, Faith No More, Nine Inch Nails ja Skinny Puppy.

Kui teised minituuril esinejad saavad pärast kahte kontserti jälle rahulikult akusid laadida, siis Mimicry astub üles ka Pärnumaal 11.-12. juunil toimuval Reiu Rockil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles