Erik Morna ennustab: Eesti Laulu võidab Tanja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Tanja Mihhailova
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Tanja Mihhailova Foto: Karli Saul/SCANPIX

Raadio 2 saatejuht ja Eesti Laulu poolfinaalides žüriipingis istunud Erik Morna ennustas, et Eesti Laulu esimesed kolm kohta võtavad Maiken, Sandra Nurmsalu ja Tanja Mihhailova.

«Kõik märgid näitavad, et Sven Lõhmuse laul «Kui tuuled pöörduvad» võidab mäekõrguselt, kuna see on korralik poplugu, pealegi veel maitsekas - pooleks moodne, pooleks retro, tavapärase lõhmuslikult krüptilise tekstiga,» rääkis Morna Menule.

«Mul on siiski tunne, et superfinaalis, kus žüriil enam sõna pole, tõstab pead helistajate põlvkond, kes ei soovi nostalgiast mitte midagi kuulda. Ja nemad valivad läinud aasta populaarseima telesaate staari, kes on nagu välismaa; kes teeb valu kiuste akrobaatilisi tantsusamme ning suudab samal ajal ka üsna kaasahaaravat lugu laulda. Võimalik, et eksin, aga mu meelest võidab Tanja «Amazing»,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles