„Reiu Rocki“ esinejad mängisid sõda

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Sein ansamblist Still Haunts Me.
Kaarel Sein ansamblist Still Haunts Me. Foto: Ardi Truija

Kolmapäeva õhtul lustisid Reiu puhkekeskuses mitmed järgmisel nädalal „Reiu Rockil“ esinevad muusikud, kes mängisid metsas paintballi ja käisid saunas.

Paintballil osalenud Toe Tagi ja ansambli Revolver trummar Kallervo Karu nentis, et ootab Pärnumaal toimuvat kahepäevast rokifestivali väga.

„„Reiu Rock“ on nii muusikuile kui ka pärnakaile väga hea väljund,“ märkis Karu. „See täidab just selle tühimiku, mis on Pärnu ürituste kalendris.“

Tänavuse rokiliiga võitnud ansambli Epordwerk laulja Karl-Kristjan Kingi teatel ootavad bändipoisid festivali, sest nii suure publiku ees esinemine on neile suur asi.

„Oleme nagu nimed marmortahvlil ehk meie oleme esimese „Reiu Rocki esinejad,“ ütles Kingi. „Ootame siia vähemalt 2500 inimest ja see saab olema võimas kogemus. Sellise publiku ees ei saa just igapäev esineda. Tegu on uue üritusega ja kõik ootavad seda huviga.“

„Reiu Rocki“ korraldaja Reio Tilga kinnitusel sujuvad ettevalmistused festivaliks ideaalselt. „Heli ja lava mõõtmised tehti viimast korda, kõik väljakuulutatud bändid esinevad ja ootame palju rahvast.“
Kuigi korraldaja plaan oli panna ajakirjanikud muusikute vastu metsas sõda mängima, ilmus esimesi kohale vaid paarist väljaandest. Nii segunesid kirjamehed muusikutega viis viie vastu võitluses.

Karu ja Kingi kõrval lõid paintballis veel kaasa Erko Laurimaa Shanonist, Joosep Järvesaar Bedwettersist, Taavi Holter, Silver Haugas ja Sander Haugas ansamblist Mushy ning Kaarel Sein Still Haunts Me’st.

Mehed madistasid veidi metsas ja värvikuuli tabamuse sai nii mõnigi.

„Reiu Rock“ toimub 11. ja 12. juunil Reiu vabaõhukeskuses. Festivali kahel laval esineb 22 artisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles