Selle aasta esimene Shack toob Inglismaalt iseõppinud noore DJ ja produtsendi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Impey on 18-aastane iseõppinud produtsent & DJ, originaalselt pärit Londoni kaguosast.
Impey on 18-aastane iseõppinud produtsent & DJ, originaalselt pärit Londoni kaguosast. Foto: promo

DUBSHACKi tütarevent SHACK jätkab uuel aastal uue hooga. 28. veebruaril tuleb külla 18-aastane beatmaker ja tulevikulootus Impey Hemel Hempsteadist, Inglismaalt.

Üritus toimub pealinna värskeimas klubis ULME. Mees juba kõva kajastust saanud Rinse FM-is ja teistes tuntud UK raadiojaamades. Venemaad, täpsemalt Peterburi esindamas on noor DJ Siprut.

Impey on 18-aastane iseõppinud produtsent & DJ, originaalselt pärit Londoni kaguosast. Sel aastal on ta kindlasti üks neist, kellel silma peal hoida.

Tema lugusid on juba mängitud Rinse FM'is ning BBC 1Xtras. Ta on tekitanud uue laine segades hip hopi, bassi & funki, säilitades tähelepanu musikaalsetel elementidel. Teda on toetanud nt Mistajam, Plastician, Logan Sama & Faze Miyake.

Tema debüütsingel «Bangclap» on ilmumas üsna varsti, hoidke silmad ja kõrvad lahti!

Siprut on noor Peterburi tüüp, kes on tänaseks peaaegu ainuke, kes korraldab oma linnas õige saundiga dubstepiüritusi koos Exponautiga. Alustas muusika ehitamist olles 12 aastat vana.

Tänaseks on ta kogenud produtsent, kelle looming ei piirdu ainult dubstepiga, kutt mängib ja ehitab samuti ka dub techno't, house'i, kuulda on nii hip-hopi ja 80'te aastate muusika mõju, kui ka moodsamate moombahtooni ja taassündinud acidi käike. Ta on välja andnud tasuta reliisi sellisel dub techno plaadifirmal nagu Qunabu. Ta teeb sette, mis peegeldavad hästi, mida huvitavat toimub tänase bassimuusika skenes. Lisaks on mees ka Bass.exe liige.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles