Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus ja Mikk Saar on ilma naisteta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus ja Mikk Saar on ilma naisteta!
Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus ja Mikk Saar on ilma naisteta! Foto: Virge Viertek

Kolm Eesti suurepärast meeslauljat Karl-Erik Taukar, Pearu Paulus ja Mikk Saar on ilma naisteta... tegemas proove ühisteks naistepäevakontsertideks «ILMA NAISTETA... on kurb maailm».

«Kuna kõik lauljad on omavahel head sõbrad ja laval on ka Eesti mõnusaim showband Swingers, siis võib kontsertidest oodata head energiapauku, mõnusat huumorit ja ka romantilisi harmooniajärgnevusi,» seletas Karl-Erik Taukar, mida kontsertidel näha saab.

«Nagu kontserdi nimigi ütleb, siis oleme laval ilma naisteta aga see loomulikult ei tähenda, et kontserti vaatama ainult naised võivad tulla. Viisakad mehed võtavad neil päevil prouad käe kõrvale ja julgevad neid ka välja võõraid härrasid vaatama viia,» lisas Mikk Saar.

«Proovide käigus oleme saanud laulda laule, mis pärit nii minu nooruspõlvest kui tänapäevast, kuid kontserdil võib juhtuda ka piinlikke momente, kus saab näha kuidas härrad Paulus, Saar ja Taukar hakkavad erinevaid muusikainstrumente mängima ja kindlasti selgitame välja ka selle, kes meist ikka kõige suurem hurmur on,» ütles härra Paulus.

Kontserdid toimuvad 8. märtsil Pärnu Kontserdimajas, 9. märtsil Tartu Vanemuise kontserdimajas, 10. märtsil Viljandi Pärimusmuusika aidas, 11. märtsil Mooste Mõisas ning 12.  märtsil Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis. Piletid on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles