Galerii: Babulja pidutses šampanjavahus meeskoori saatel

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 22.veebruaril hullutas tallinlasi lõbus ja temperamentne vene pidu Babulja.

Sel korral astusid lavale sõjaväe meeskoor koos Mikolaga, esitades parimaid ja tuntumaid hitte nagu Kalinka.

Babulja pidu võttis eriti lõbusa pöörde kui kaunid külalised ostsid Deja Vu Cristal šampanjast täiesti tühjaks!

Babulja on lõbusaim ja temperamentseim pidu Tallinnas, mis on hullutanud kaunitare eesti ja slaavi rahvusest juba üle seitsme aasta. Pidu, kus on kohal alati kõige säravamad artistid küttes kirgi Tallinna populaarseimas lounges kuni varahommikuni.

Igakuine üritustesari Babulja on pidu, kus pidutsetakse alati külluslikult, ning seda ka möödunud nädalavahetusel, kui kaunid ja säravad külalised ostsid Deja Vu eksklusiivsest Cristal šampanjast täiesti tühjaks!

Seekordne särtsu täis Babulja pidu tõi armeeaastapäeva puhul lavale uskumatult võimsa sõjaväe meeskoori koos andeka Mikolaga. Esitamisele tulid parimad ja tuntumad vene hitid. Näiteks nagu Kalinka, Katjuša ja paljud teised lemmikud.

Kuumad ja tuntud vene hitid lõbustasid kauneid külalisi kuni varajaste hommikutundideni koos eriti kelmikate Babuljadega.

Vaata säravat galeriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles