Treiler: Fox kanalil esilinastub uus draamasari «Tehisintellekt»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Holloway sarjas «Tehisintellekt»
Josh Holloway sarjas «Tehisintellekt» Foto: Youtube

Eesti televaatajateni jõuab USA-s vaatajarekordeid purustanud draamasari «Tehisintellekt» (Intelligence), mis esilinastub FOX telekanalil 25. veebruaril kell 20.00.

Uues draamasarjas lahendab ülivõimetega peaosaline Gabriel Vaughn (Josh Holloway) USA valitsuse toel keerulisi juhtumeid ja püüab tabada ohtlikke kurjategijaid. 

Hollowayd tuntakse varasemast sarjast «Teadmata kadunud» (Lost) salapärase Sawyerina.

Uues sarjas kehastab Holloway supervõimetega agenti, kelle ajju on paigaldatud põhjalike luureandmete ja salajase informatsiooniga mikrokiip. Kuritegusid aitab lahendada Vaughni imeilus paarimees Riley Neal (Meghan Ory). Ory on varem mänginud ka telesarjas «Elas kord» (Once Upon a Time).

Sari avab tulevikumaailma, kus tehnoloogia on haaranud meie üle võimu ja meid juhivad inimeste endi leiutatud masinad. Tehisintellektil on ainukesena maailmas võimalus tänu ühendusele ülemaailmse infovõrguga saavutada võim tehnika üle ja püüda kinni kõige salakavalamad kurjategijad.

Sarjas teeb kaasa ka Marg Helgenberger, keda tuntakse populaarsest krimisarjast «CSI: Kriminalistid». 

Sarja esimeses osas röövitakse Tehisintellekti ajus paikneva superkiibi looja ja mees tuleb leida enne, kui see tehnoloogia satub valedesse kätesse. Ülivõimetega Gabriel Vaughn pääseb ligi kõigile andmetele ja häkib sisse luureinfosse, et Ameerikat vaenlaste eest kaitsta.

Uus seriaal koosneb 13 episoodist ja jõuab televaatajateni igal teisipäeval kell 20.00 FOX telekanalil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles