Lugejad: Evelin Ilves oli kõige kaunim 2008. aasta vastuvõtul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ja Toomas Hendrik Ilves (24. veebruar 2008)
Evelin Ilves ja Toomas Hendrik Ilves (24. veebruar 2008) Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Elu24 lugejatelt sai enim positiivseid hääli tikanditega valge kostüüm, mida Evelin Ilves kandis 2008. aasta vastuvõtul.

Võrdselt ilusaks peeti 2010. aasta ja  2012. aasta Evelini kaunist liivakellafiguuri rõhutavat kleiti.

Lugejate arvamused lahknesid enim 2011. aasta kleidi juures, millele jagus positiivseid ja negatiivseid hääli võrdselt.

Kõige rohkem negatiivseid hinnanguid sai pilt 2007. aasta kleidist, lisaks laideti 2009. aasta ja 2013. aasta moevalikut.

Üldiselt arvavad Elu24 lugejad, et meil on kaunis esileedi, kes oskab suurepäraselt endale sobivat pidulikku kleiti valida.

Lugeja Saimo kirjutas: «Superilus igal pildil. Väga selles mõttes vahet pole. Kõige seksikam 2009. ja 2010. aastal. 2009. aastal oli nii kena liibuv kleit ja 2010. aastal väga kenasti pihta rõhutav. Kleidina iseenesest 2013. aasta oma on tõeline kunstiteos.»

Kai: «Minule on Evelini kleidid igal aastal meeldinud. Mitte midagi üleolevat, sellised tagasihoidlikult väärikad. Inimestele meeldib lihtsalt anonüümselt välja elada enda negatiivsed emotsioonid, mis on igapäevase stressiga kogunenud. Mõttetus suunas loomulikult! Alles oli pilt, kus paar käis Pärnu kontserdimaja üle vaatamas. Evelin oli riides igapäevaselt. Mulle meeldis väga tema kapsun. Rumalad kommentaarid loomulikult teksti all, kõik eestlased ühtäkki disaini- ja moeteadjad. Las inimene käib riides nagu ise tahab. See on ju iga inimese vabadus?»

Chica: «Praegu vaadates tundub tõesti, et ta nägi kõige parem välja Tiina Talumehe kleidis 2007. aastal. Selline õrn prerafaeliitlik ilu, sobiv juuksevärv. Sealt edasi on pidev tõestamine, üldmulje on kuidagi pingutatud ja karjuv. Kuigi 2007. aastal tuli ju seoses selle kleidiga skandaal, moeasjatundjad pidasid tegumoe ja materjali kooslust lopsakusele kalduvale naisele mittesobivaks. Talumees ise teatas midagi stiilis, et sellele naisele ei saagi midagi muud teha...»

Lugeja: «2008. aasta kostüüm oli parim. Ma lootsin, et leidis omale rõiva, millega hakkabki 24. veebruaril esindama. Igati sobilik härra Ilvese mulgikuue kõrvale. Aga kus sellega, ikka vaja igal aastal uut kleiti, milleks?»

Eestlane: «2009. aasta kleit oli suhteliselt sobimatu, aga muidu pole midagi viga olnud ju. 2008. ja 2012. aasta kleit meeldib kõige rohkem.»

Pilleriin: Naine ja kõik kleidid on olnud ka kaunid!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles