Eesti Laul 2014: Kuidas sulle meeldis saatejuht Helen Sürje riietus ja soeng?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 14. veebruaril avalöögi saanud konkursi Eesti Laul 2014 saatejuhtideks valiti Helen Sürje ning Henrik Kalmet. Väga olulisel kohal on loomulikult ka saatejuhi riietus!Erilist tähelepanu pälvib kindlasti just saatejuht Helen.

Saatejuhi välimus peab olema stiilne ning saatejuht peab end oma riietuses ka mugavalt tundma.

«Riietuse paneme kokku koos stilist Britt Samosoniga ja kuna ta on minu hea sõbranna, on see protsess lihtne ning me usaldame teineteist. Esimese saate jaoks voolis ta öö otsa minu kaelaehte juppe ja sättis neid kokku, väga kihvt sai kusjuures! Mina nägin tulemust alles vahetult enne saadet. Kuna meil on ka tavaelus üpriski sarnane riietumisstiil ja me mõlemad hindame mugavust, siis meie koostöö sujub ilusti,» pajatas Helen möödunud nädalal Buduaaris.

Eesti Laul 2014 teises poolfinaalis kandis helen kräsupead ja beeži, musta kaelusega kaunistatud siidkleiti. Ehteid polnud efektsele kleidile vaja lisadagi.

Kuidas sulle meeldis Heleni seekordne outfit?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles