Galerii: Facelift Deer tegi Pärnu raamatukogus midagi põnevat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Pärnu raamatukogu rippsaalis Facelift Deeri live-esinemise filmimine.

Bänd seletas ettevõtmist järgmiselt: «Facelift Deer tahab lennata Kuule. Selleks, et me sinna minna saaks, on vaja kõigepealt avaldada muljet igasugustele välismaa tähtsatele härradele. Iga välismaa festival-klubi-pubi-showcase tahab aga enne meie kutsumist näha, mida me lives teeme.

Selleks, et see kõik välja tuleks, on meil vaja teie abi. Tuleme kõik 21. veebruaril kokku ja filmime ühe badass show, mida on hea välisfestivalide meestele lehvitada, et «näe mis me lives teha oskame, nüüd te peate küll meid enda festivalile kutsuma, kuna me lihtsalt kütame teil rahva nii kuumaks, et nad ei lähe kolm päeva pärast festivali lõppu ka koju». Selleks ei kutsu me teid mitte bassimehe vanaema sauna, vaid Pärnu Keskraamatukokku (sinna klaasist kuupi, mis sissekäigu kohal hõljub). Mõtled, et see on ebatavaline? Siinkohal tsiteeriksime Eesti suurkuju Valdist: «Miks peab olema normaalne, miks ei või olla eriline?» Sel õhtul ei toimu «raamatuklubi», vaid teile saab osaks teie elu kõige pahapersem live kogemus. Nope, me ei esine selle valge põranda peal, vaid anname endast parima, et sinna tekiks JÕHKER lava ning JÕHKRAD LASERID, mis isegi Star Warsi Death Stari pooleks lõikavad.»

Vaata pildigaleriid:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles